Kalendarium

Skellefteå, 2 september kl. 13.00, Hallen. Premiär! 
Skellefteå, 4 september, skolföreställningar
Frankfurt, 24 september, Gallus Theater
Frankfurt, 25 september, Gallus Theater
Malå, 12 november
Västerbottensteatern, 18 november 
Norsjö, 19 november

Håll i Hatten
en fantasifull dansteaterföreställning för små och stora.

Två figurer möts oväntat en stormig dag och en mystisk hatt fångar deras uppmärksamhet. Hatten lever sitt eget liv. Vad finns i hatten? Ett moln, en fjäder, en elefant, en vid ocean eller kanske ett pärlhalsband? I ett fantasiland kan allting hända, saker vänds ut och in, prövas på nytt och kan förvandlas till vad du vill. Den magiska hatten och de nyfunna vännerna bjuder in publiken till en fartfylld dansupplevelse full av överraskningar.

Från 5 år.

en produktion av CeliDance
av och med Linn Lundmark och Sanna Lundström
Scenografi & Dramaturgi: Chrissie Lundström
Musik: Michael Åberg
Foto: Peter Lundström

Med stöd av Statens Kulturråd och Region Västerbotten, Skellefteå Kommun, Dans i Västerbotten, Konstnärsnämnden, Kulturamt Frankfurt, Hessisches Ministerium für Wissenschaft und Kunst, Naspa Stiftung.

För bokning eller övriga frågor - varmt välkomna att kontakta oss på; info@celidance.se

Linn Lundmark är konstnärlig ledare för CeliDance och verksam dansare och koreograf i norra sverige. Linn är utbildad vid Iwanson Internationl School of Contemporary Dance i München och har sedan 2014 skapat tre produktioner för CeliDance; #Näverk, Habit with Habits och ALLX. Håll i Hatten är CeliDance nyaste produktion och hade  premiär 2 september i Skellefteå.

Sanna Lundström är uppvuxen i Skellefteå, studerade på Dans och Cirkushögskokan i Stockholm samt på Codarts i Rotterdam och på Dance New Amsterdam i New York. Hon har som frilansande dansare och koreograf haft sin bas i Tyskland de senaste åren. Sanna har arbetat med ett flertal koreografer inom dans och performance området och uppträtt på diverse dansfestivaler, scener och museer i olika europeiska länder och i Australien. Hennes egna verk för både barn- och vuxenpublik har visats i Sverige, Tyskland, Österrike och Litauen.